SPOREN

Toen ik vanmorgen mijn ogen opende, deed ik een schokkende ontdekking. Op de houten vloerdelen van mijn waarneming vond ik de vochtige voetsporen van een mij onbekend beest. Het dier zelf was nergens meer te bekennen, maar ik meende zijn sporen eerder te hebben gezien, diep binnendijks. Hij moet me naar mijn thuis gevolgd zijn, op het spoor van mijn bewegingen.

Moet ik nu angst hebben? Voorzorgmaatregelen treffen? Hoewel je nooit kunt weten denk ik het niet: zijn klauwen lijken klein en ik ken redelijk wat karate. Stiekum ben ik zelfs wel benieuwd.

Wie ben jij, wezen? Volg je mij, op mijn strooptochten door het land? En wat is de oorzaak van jouw gevolg?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: