Bilbao

IMG_0106De Camino moet je goed beginnen. Dus in plaats van gelijk een flinke etappe te doen, wandel ik dwars door de stad, eerst op zoek naar een zonnebril (gelukt!), en dan vanwege die deuk in mijn centjes naar een pinautomaat die Maestro accepteert. Als ik er eindelijk een heb, vindt de machine het nodig mijn pas op te eten, slik! Eventjes ik zag mijn camino al eindigen voor het begonnen is…. Goed bezig! Maar gelukkig heb ik nog een pas mee!

En Bilbao? Bruisend, arm, soms wat hard, maar met mooie gebouwen en buurten. En het Guggenheim natuurlijk, maar daar ga ik nog niet heen, dat volgt over een maand!

Omdat ik vermoed dat hij nog wel een een eigen leven kan gaan leiden en het me knap lastig gaat maken, heb ik mijn tugzak inmiddels Hans-Peter gedoopt. Hij is vernoemd naar Hape Kerkeling, die over zijn Camino een vermakelijk boek schreef. Hij eindige elke dag met een spreuk, en dat neem ik over:

Spreuk van de dag: Kalmte is je redding 

1 Comment

  1. sofaerde schreef:

    Leuk! Ik kijk uit naar je volgende spreuk. Vroeger stuurde ik mailtjes naar een squashgroep ter motivatie en eindigde ook met een spreuk. Ga ik in mijn blogs ook weer oppakken. Lekker inspirerend dit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: