Luarca

IMG_0133
De gids belooft een tocht met weinig hoogtepunten. Combineer dat met de zware benen van gisteren en een opspelende hooikoorts, en een redelijk ontspannen etappe wordt aan het eind toch best pittig. Maar ons ontbijtje in Cadavedo was ontzettend liefdevol klaargemaakt en gezellig, Luarca blijkt een prachtig stadje met een baai en een rivier en behoorlijk wat hoogteverschillen, en ons hotelletje aldaar is prettig en rustig.

Dat hotel delen we onder andere met onze relaxte Deen. We drinken onze café con leche met koek bij de Confiteria op de hoek. Wandelend langs de haven, terwijl de stembureaus om ons heen nog in volle vaart bezig zijn, treffen we ook Juliano, de babbelende Amerikaan uit Miami. Genoeg aanspraak, maar het hoeft allemaal niet. Nog een welverdiend koud biertje in de avondzon, waarna we een vroeg restaurant vinden waar Jana een mega-kalfslap eet (en haar deeltijdvegetarisme nog even besluit voort te zetten). De weg naar het hotel en ons bed is snel teruggevonden. Morgen wacht ons een lange dag.

Spreuk van de dag: er kan meer gekoesterd worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: