Baamonde

  Vandaag was een mooie wandeldag, van het prettige Vilalba naar het meer afgelegen Baamonde, en weer langs mooie bossen, velden, beekjes en oude bruggen, met een heerlijke temperatuur en een fijn wolkendek.

Jana had in één opzicht een mindere dag: de honden langs de weg waren talrijk, luid en soms echt vals. En ondanks een hek of een ketting schrik je elke keer weer van de agressie. Hopelijk hebben we alle nare honden nu in een etappe opgebruikt.

Lopend door Baamonde stuitten we verrassend op een prachtige waterval met recreatieterrein, en op het museum en beeldentuin van Victor Corral Castro (foto). Schoonheid tref je soms op plekken die je niet verwacht. En het komt goed uit, want morgen gaan we echt de wildernis in. Er zal geen WiFi zijn tot maandagavond, noch café con leche, en we hebben de keuze tussen een albergue en een etappe van 40 km. Wij gaan voor de albergue in Miraz. Gegarandeerd de laatste. Wel met Engelstalige hospitalero’s en een wasmachine! En na morgen nog 85 km te gaan!

Spreuk van de dag: langs de honden naar de sterren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: