Voorzomer

IMG_20180101_161145_processed

Alles bruist en bloeit in mei – de wereld is vers gebakken. Het is een tijd om nog flink wat werkzaamheden aan tuin en huis te verrichten. Het wandelend bestaan maakt ook ruimte voor fietsen en zwemmen. Zorg dat je elke dag buiten bent, dat je veel beweegt.

Vooral juni kan tegenwoordig al bijzonder warm zijn, en dan kantelt het werk om naar (na)genieten in de schaduw. De zomerzon drijft dan langzamerhand een wig in de dag, waarvan de koele uiteinden benut moeten worden. Boven de 25 graden bestaat de ideale dag uit vroeg opstaan, werken, rusten, werken en laat naar bed. In juni kunnen we hier vast mee oefenen, voor dat het geweld van de zomer definitief losbarst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: