Hoogzomer

IMG_20180101_162638_processed

Als je, net als ik, de hitte niet goed kan verdragen, dan ben je tijdens de hoogzomer nogal afhankelijk. Benut daarom de dagen dat er wolken zijn, geniet van de regen en het onweer – de natuur leeft dan op, ga daar in mee.

De dagen dat het te warm is heb je simpelweg te accepteren. Trek dan naar buiten. Ga op reis, zoek de schaduw of het water. Verlaag je tempo, zoek net als in de winter de stilte en vul de rest met lome gezelligheid en lichte beweging. Zwem, fiets, werk wat in de tuin. Kies je moment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: