Long games

ocean_uk_sea_england_beach_water_clouds_sunrise-444063

Quintin Lake, een Britse fotograaf, loopt sinds 2015 rond de kust van Engeland, Wales en Schotland. De site waarop hij fotografisch verslag doet van zijn 10.000 kilometer lange reis is een goed medicijn voor de acute heimwee naar het Verenigd Koninkrijk die mij soms overvalt. Maar ook de moeite waard omdat hij gewoon kwaliteitsfoto’s maakt en inspireert met zijn unieke, langlopende project. Hij bouwt langzaam aan een indrukwekkende fotocollectie. In het Engels hebben ze er een uitdrukking voor: Lake speelt ‘the long game’.

Bezoek zijn site: theperimeter.uk!

Foto: pxhere.com (uit respect voor copyrights)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: